|
|
Reţetă pentru o masă de sărbătoare
|
|
Chateaubriand - preparat specific franţuzesc
|
Preluare de pe Ele.ro |
|
Chateaubriand este un fel de muşchi de vită la grătar, al cărui mod de a fi gătit implică multă filozofie, şi din cauză că este o friptură istorică foarte celebră. Ea a fost preparată acum vreo 200 de ani, de un bucătar renumit în acele timpuri, pentru stăpanul său, vicontele de Chateaubriand. Acest mod de preparare extravagant face din Chateaubriand una dintre cele mai delicioase şi mai sănătoase fripturi. Pentru un muşchi Chateaubriand corect preparat, trebuie ca muşchiul să fie proaspăt, bine făcut, dar nu uscat. |
Citeşte mai departe  |
|
|
|
Secretele siluetei franţuzoaicelor
|
|
Preluare de pe Ele.ro |
|
Silueta franţuzoaicelor stârneşte deopotrivă admiraţia şi invidia. Ştim cu toţii că mâncarea specifică bucătăriei franceze este destul de grasă: foie gras, brânzeturi, ciocolată şi, cu toate astea, nu li se strâng şunculiţe nici pe talie, nici pe burtică, şi nici pe coapse. |
Citeşte mai departe  |
|
|
|
Alimentaţia pe grupe sanguine
|
|
Preluare de pe Ele.ro |
|
Dieta pe grupe sanguine constituie refacerea ritmului nostru genetic natural. Terenul pentru dietele grupelor sanguine ne-a fost pregătit cu mii de ani în urmă. |
Citeşte mai departe  |
|
|